Köszöntelek az "Írásaim" kismenü oldalán!

Tudom, - annak ellenére, hogy néhány versem és írásom megjelent újságban és irodalmi folyóiratokban, volt velem beszélgetés a rádióban, s ott elhangzott versem, - mégis amatőr vagyok. Nem „művészi értéke” (?!) miatt tartom fontosnak az írást, hiszen nem az...
Sokkal inkább őszinte önvallomások, s talán valami más...

 Két dolgot becsülök: a meghittséget és azt, hogy az ember képes legyen örülni az életnek. Születési hibám az optimizmus. Génjeimben hordozom az erőt és hitet, amelynek segítségével mindig volt és van erőm újra kezdeni. Rengeteg pluszt kaptam a szüleimtől, otthonról hoztam ezt a vidám, szeretetteljes mentalítást. Fel tudom venni a harcot az élet mínuszaival szemben, holott azokból is kijutott bőven. Ha történik velem valami rossz, két másodperc sem telik bele, és azonnal megtalálom a dolog jó oldalát.

Talán azért írok, mert nem tudom más módon gondolataimat és érzéseimet elmondani. Talán azért, mert úgy érzem írásaimmal sikerülhet kisugározni ezt az áradó életszeretetet, amivel telített vagyok, és így is segíthetek másokon…

 Kifogyhatatlan erő bennem a szeretet. Ezt a meleget és harmóniát szeretném kisugározni…
 


 

 Publikálás

Book Title

Book Title

Többek között ezekben a könyvekben jelentek eddig meg verseim és prózáim. Az ALÁZAT 2007ben jelent meg, ABC kötetem, most 2009ben hamarosan. Ezeket FEMIS kiadványoknak nevezem saját, önálló könyvek, magam is szerkesztettem mindkettőt.

 

Részleteket a publikáció oldalain találhat a kedves érdeklődő. Erről az Antológiáról is, más kiadványokban, folyóiratokban, újságban található - fellelhető alkotásaimról is. Véleményt, kritikát szívesen fogadok a megadott levél, azaz e-mail címemre. Előre is köszönöm. Valamint néhány Internetes elérés is lehet a kapcsolat kiindulópont hozzám és alkotó közösségekhez, ahol előfordulok.

 

Friss téma

Naplóm